cavestany

 

24 de novembre de 2022 - 14 de gener de 2023

En aquesta primavera d’hivern, que és el nom tradicional de la tardor a l’illa de Mallorca, la galeria A34 presenta la primera exposició individual de Félix Cavestany.

L’obra d’aquest jove pintor irromp en el panorama cultural de la ciutat duent, si ho puc dir així, un pa sota el braç: l’esperança. En aquesta exposició, hi apreciem les tècniques, les mides i els suports diversos de l’impuls emocional que ha fet néixer cada una de les obres.

En les trajectòries que comencen amb bon peu, s’hi endevinen sempre referències, familiaritats i reconeixements. I no pot ser altrament, ja que no hi ha res que surti del no-res. La història de l’art és un seguit de reincidències, de llampegueigs que s’emmirallen, s’impulsen i es vivifiquen, empesos per exactituds noves...

Els artistes saben per instint que l’art és d’una naturalesa tan perfecta i autosuficient que el discurs especulatiu, més que no pas atansar-nos-hi, ens el fa malbé, atès que l’afany d’aclarir l’obra no fa sinó retallar-la. Les naturaleses creatives saben, en definitiva, que l’art és art perquè ens deixa sospesos.

Antoni Llena

Galeria A34